Asociatyvinė pixabay.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Skaitytojos dėkojo medikams

Sulaukėme Vidos, gyvenančios Vepriuose, skambučio. Moteris norėjo išreikšti padėką medikams. Ji pasakojo, kad gruodžio 8 dieną, kai buvo labai slidu, jos sūnus krito ir susilaužė šlaunikaulį. Ji dėkinga Greitosios medicinos pagalbos medikams, kurie operatyviai atvyko į vietą bei greitai nugabeno sūnų į ligoninę. Taip pat moteris dėkoja visam ligoninės Ortopedijos-traumatologijos skyriaus personalui. „Tuo metu skyriuje buvo daug žmonių, tačiau gavome maksimalią pagalbą per labai trumpą laiką“, – gerus žodžius sakė Vida.

Ukmergiškė Zita Sabulienė guodėsi, kad jau ne pirmus metus, artėjant gražiausioms žiemos šventėms, susiduria su rimtomis problemomis. Šiuo metu ligoninėje dėl paūmėjusios sunkios ir klastingos ligos gydomas jos 41 metų sūnus Giedrius. Mama ypač dėkinga rūpestingiems Ukmergės medikams, kurie ne kartą anksčiau ir dabar gelbėja jos sūnų. Tai chirurgas Remigijus Juzulėnas, vidaus ligų gydytoja Gražina Teresevičienė, šeimos gydytoja Simona Vainorienė.

„Nuolatinė įtampa, stresas alina ir mano pačios sveikatą. Nepalūžti padeda ne tik rūpestingi, jautrūs medikai, bet ir kiti žmonės. Tai Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos Ukmergės filialo pirmininkė Audronė Kreizienė bei bibliotekos vedėja Asta Girnienė. Sunku būtų įsivaizduoti silpnai reginčių žmonių gyvenimą be bibliotekoje parenkamų įgarsintų knygų. Prireikus jos pristatomos net į namus. Esu dėkinga ir Nestacionarių socialinių paslaugų centrui už skiriamą transportą. Paslaugus vairuotojas mus nuveža į renginius, būrelius, pažintines ekskursijas. Tik pačiais šilčiausiais žodžiais miniu visada nuoširdų Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos kolektyvą, buvusią pirmininkę Lionę Aleksienę ir gerus jos darbus tęsiančią dabartinę vadovę Dalią Unikienę. Šių nuoširdžių žmonių apsuptyje lengvesnė tampa rūpesčių našta, gali pasijusti pilnaverčiu. Tiek savo bei sūnaus, tiek kitų nelaimės ištiktų žmonių vardu visiems geradariams tariame paprastą, bet nuoširdų ačiū, linkime gražių artėjančių švenčių“, – su dėkingumu kalbėjo Z. Sabulienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Nuosirdus Aciu Remigijui Juzulenui uz profesonaliai atlikta operacija.
  • Anonimas :
    Nuosirdus Aciu Remigijui Juzulenui uz profesonaliai atlikta operacija.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas