J. Varžgalys. Dainiaus VYTO nuotr.

Aktualijos

Seimo nariui talkins trys padėjėjai

Praėjusią savaitę Ukmergės vienmandatėje apygardoje į Seimą išrinktas Juozas Varžgalys baigė formuoti savo komandą. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai atstovaujantis politikas turės tris padėjėjus. Iš jų du parlamentarui talkins Ukmergėje, vienas – sostinėje.

Pirmą kadenciją Seime dirbantis J. Varžgalys „Gimtajai žemei“ papasakojo, kad jam parlamentinėje veikloje pagelbės trys padėjėjai. Justina Stalionė ir Romas Pivoras daugiausia dirbs Ukmergėje, o Jonas Dieninis patarinės Vilniuje.

„Manau, kad patarėjų komanda kompetentinga, jie puikiai susitvarkys su savo pareigomis. J. Stalionė daugiausia dirbs kanceliarinį darbą, R. Pivoras bus atsakingas už ryšius su bendruomenėmis, įmonėmis. Kadangi Seime esu Biudžeto ir finansų komiteto narys, čia ypač pravers ekonomisto J. Dieninio, kurį pažįstu jau seniai, pagalba“, – sakė politikas.

Pasak J. Varžgalio, jo padėjėja J. Stalionė nėra Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė. Seimo narys teigė, jog anksčiau ji priklausė Socialdemokratų partijai, o dabar yra nepartinė. J. Stalionė nuo 2012 metų liepos dirbo Ukmergės turizmo ir verslo informacijos centro direktore. 2015 metų gegužę išėjo motinystės atostogų ir į ankstesnę darbovietę nebegrįžo. Šių metų spalį ji iš direktorės pareigų buvo atleista šalių susitarimu. J. Stalionė gimusi Ukmergėje, Lietuvos kūno kultūros akademijoje įgijo turizmo ir sporto vadybos bakalauro ir magistro diplomus. Ji puikiai moka anglų, gerai – rusų kalbas.

R. Pivoras pagal Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą išrinktas į rajono Savivaldybės tarybą, jis dirba privačiame versle – yra UAB „Roris ir Ko“ generalinis direktorius. Jis priklauso Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai, yra Ukmergės skyriaus pirmininko pavaduotojas. R. Pivoras 1981 m. baigė Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos aukštesniąją muzikos mokyklą, kur įgijo akademinio ansamblio ir choro artisto kvalifikaciją. J. Varžgalys taip pat sakė, kad Pivonijos seniūnijos patalpose (Vytauto g. 39) jau veikia jo priimamasis. Čia kasdien dirba padėjėja J. Stalionė. Seimo narys ukmergiškius priims pirmadieniais, nuo 16 iki 18 valandos, ir penktadieniais, nuo 10 iki 12 valandos.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aleksandras :
    Sveikinu
  • Aleksandras :
    Sveikinu
  • Amber :
    Prisimenant jo veiklą būnant savivaldybės adm. direktorium...
  • Amber :
    Prisimenant jo veiklą būnant savivaldybės adm. direktorium...
  • Katė :
    Varžgalio akys labai gudrios ir apgaulingos.
  • Katė :
    Varžgalio akys labai gudrios ir apgaulingos.
  • JONAS :
    SVEIKINIMAI
  • JONAS :
    SVEIKINIMAI

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas