Geradariai prie karuselės.

Žmonės

Rotariečiai metus baigia gerais darbais

Arvydas PĖŠINA

Baigiantis metams atsigręžiame į mus supančius žmones. Vaikščiojančius šalia mūsų, bendraujančius su mumis ar su mūsų artimaisiais. Ir susimąstome, ar jie turi viską, ko reikia, ar jų gyvenimas gali būti orus, ar didžiausias metų šventes jie sutiks taip pat, kaip ir tie, kam nieko netrūksta. Apie tai jau ne pirmus metus prisimena Ukmergės „Rotary“ klubo nariai.

Klubas kasmet paremia rajono neįgaliuosius. Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos pirmininkė Dalia Unikienė pasakojo, kad už rotariečių paaukotus pinigus 32 pagalbos stokojantys žmonės vienuolika dienų valgykloje buvo maitinami nemokama sriuba. Kaip sakė valgyklėlės virėja Veronika Šimkienė, ukmergiškiai turėjo galimybę kasdien maitintis karštu maistu. Jiems buvo patiekiama karšta tiršta sriuba su paukštiena, šonine, įvairiomis daržovėmis ar kruopomis. Kūčių dieną „Rotary“ klubo nariai, apsilankę valgyklėlėje, patys vaišinosi sriuba su žuvimi ir gyrė, kad ji labai skani.

Po to klubo nariai, vadovaujami Arnoldo Jonaičio, pagalbos stokojantiems žmonėms įteikė lauknešėlius su maisto produktais.

Tai ne vienintelis rajono rotariečių geras darbas. Kaip kalbėjo klubo nariai, per pusantro mėnesio jie aplankė ir parėmė „Ryto“ specialiąją mokyklą, buvo ir pas Deltuvos seniūnijoje gyvenančius neįgaliuosius, Ukmergės vaikų globos namuose gyvenančius vaikus nuveš prie Kalėdinės eglutės Vilniuje. Taip pat klubas prisidėjo, kad mažieji nemokamai galėtų džiaugtis karusele prie Kultūros centro. Gruodžio viduryje jaunieji rotariečiai lankėsi ligoninės Vaikų ligų skyriuje, kur keletą valandų žaidė su mažaisiais pacientais.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas