Iš kairės: L. Baublienė, Ž. Rokienė, K. Kvietkauskas ir K. Stepanova.

Aktualijos

Pretenduoja į apdovanojimą „Turizmo sėkmingiausieji 2016“

Turizmo departamentas paskelbė nominantus kasmetiniams apdovanojimams „Turizmo sėkmingiausieji 2016“. Šiemet 10 nominacijų nugalėtojai bus renkami viešu balsavimu ir apdovanoti tarptautinės turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodos „Adventur 2017“ metu, sausio 20 d.

Paskelbtos šios nominacijos: Sėkmingiausias 2016 metų turizmo produktas, Sėkmingiausias 2016 metų turizmo ambasadorius, Sėkmingiausias 2016 metų kelionių organizatorius, Sėkmingiausias 2016 metų sveikatos turizmo paslaugų teikėjas, Sėkmingiausias 2016 metų žiniasklaidos projektas, skatinantis turizmą, Sėk-mingiausia 2016 metų turizmo iniciatyva, Sėkmingiausias 2016 metų apgyvendinimo paslaugų teikėjas, Sėkmingiausias 2016 metų kaimo turizmo paslaugų teikėjas, Sėkmingiausias 2016 metų turizmo informacijos/lankytojų centras, Sėkmingiausia 2016 metų turizmo traukos vietovė.

Tarp pretendentų į sėkmingiausią 2016 metų turizmo informacijos/lankytojų centro nominaciją yra ir Ukmergės turizmo ir verslo informacijos centras (TVIC).

Menų fabrike „Loftas“ vykusioje nominantų paskelbimo šventėje dalyvavo rajono savivaldybės mero pavaduotoja Klavdija Stepanova, Ukmergės TVIC direktorė Lina Baublienė, nuotykių turizmo paslaugų teikėjas Kastytis Kvietkauskas ir viešbučio-restorano „Big Stone“ direktorė Žydrūnė Rokienė. Renginio metu buvo sukurta erdvė „Paragauk Lietuvos“, kur turizmo paslaugų teikėjai siūlė paragauti tradicinių savo krašto gėrybių. Ukmergiškiai kvietė visus prie žydiškais patiekalais nukrauto stalo, prie kurio šeimininkavo šmaikštų „žydelį“ įkūnijęs K. Kvietkauskas.

Turizmo departamento atstovų vardu L. Baublienės vadovaujamas TVIC buvo giriamas už bendradarbiavimą su Ukmergės rajono jaunimo organizacijomis, įstaigomis ir įmonėmis, verslininkais, nevyriausybinėmis organizacijomis, kitais turizmo informacijos centrais, taip pat už draugiškumą savo miestui bei atvykstantiems į jį, už draugų ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje paieškas, už sparčiai didėjantį draugų būrį socialiniame tinkle „Facebook“, už dalyvavimą įsteigiant VšĮ „Kosakovskių institutas“. Taip pat Ukmergės TVIC pagirtas ir už savo krašto amatininkų, tautodailininkų, menininkų bei kitų darbščių žmonių darbų puoselėjimą (jų kūrinių galima įsigyti „Mūsų krautuvėlėje“, kuri tuo pačiu tapo ir naujuoju info tašku Ukmergės centre). Pasidžiaugta ir tuo, kad šiemet Ukmergės TVIC aplankė net tris kartus daugiau turistų, lyginant su praėjusiais metais.

Atiduoti savo balsą už turizmo sėkmingiausiuosius galima balsuojant internetu www.turizmosek-mingiausieji.lt ir Turizmo departamento svetainėje www.tourism.lt .

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas