Atkaklaus mačo pabaigoje pergalę išplėšė ukmegiškiai.

Sportas

„Olimpas“ metus baigė pergalingai

Antrą turnyro dalį pradėti pergalingai yra taip pat svarbu, kaip ir laimėjus baigti metus. Sunkia pergale namuose „Olimpui“ pavyko vienu šūviu nušauti du zuikius.

Šeštadienį Ukmergės „Olimpas“ rungtynėmis su Panevėžio „Bangene-Aivera“ pradėjo antrą Regionų krepšinio lygos ratą. Tuo pačiu tai buvo paskutinis mačas 2016-aisiais.

Ukmergiškiams rungtynių pradžia klostėsi sunkiai. Aukšti ir tvirti panevėžiečiai baudos aikštelėje nedavė „Olimpui“ nė centimetro laisvės. Varžovai tuo pasinaudojo ir atitrūko net 16 taškų skirtumu – 36:20. Po dviejų kėlinių komandas skyrė 9 taškai.

Trečiame kėlinyje „Olimpas“ pradėjo mažais žingsneliais artėti varžovų link. Skirtumas buvo sumažėjęs net iki 2 taškų, tačiau „Bangenė-Aivera“ sėkmingomis atkarpomis vis nutoldavo. Likus žaisti keturias minutes komandas skyrė net 10 taškų – 52:42.

Tuomet „Olimpas“ padarė tai, ką jau yra parodęs ne kartą šiame sezone – pasivijo priešininkus. Vienas, antras, trečias sėkmingas epizodas privertė varžovus jaudintis. Likus minutei Eduardas Rogačiovas pataikė abu baudos metimus ir persvėrė rezultatą – 54:53. Įtemptoje mačo pabaigoje daugiau niekas taškų nebepelnė, ir finalinė sirena skelbė „Olimpo“ pergalę.

Daugiausia taškų ukmergiškių gretose pelnė E. Rogačiovas – 21, Simonas Januškis – 11.

Panevėžio ekipoje rezultatyviausi buvo Tadas Rimša ir Paulius Dėringis, surinkę po 14 taškų.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas