Buvusiam kolegai V. Kalošai (dešinėje) gerų žodžių negailėjo D. Žukauskas (kairėje) ir R. Kiškis.

Žmonės

Metų slenkstis paženklintas trijų dešimtmečių sentimentais

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Išleistuvės visuomet palieka nostalgišką jausmą. Kai išlydi kolegą, kuris darbui atidavė kone tris dešimtmečius, atrodo, lyg šeimos narys paliktų namus. Toks jausmas apėmė, kai rajono Policijos komisariato gretas paliko trys senbuviai – Vladimiras Kaloša, Jurijus Nazimovas ir Saulius Šaumanas.

Geros kloties kolegos linkėjo ir prieš pusantrų metų kolektyvą papildžiusiai, bet dabar sparnus pakėlusiai Donatai Pauliukonytei.

Policijos komisariato viršininkas Mindaugas Petrauskas trumpai pristatė tarnybą paliekančių pareigūnų profesinę biografiją, padėkojo už darbą. Palinkėti jiems sėkmės atvyko ir svarbūs ukmergiškiams svečiai, buvę tos pačios šeimos nariai – Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininkas Rolandas Kiškis ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas. Ne vienerius metus kriminalinėje policijoje kartu su V. Kaloša dirbę pareigūnai itin įvertino jo ištikimybę pasirinktai profesijai.

Tarnybą policijoje baigusiems pareigūnams kolegos įteikė atsiminimo dovanas. Viena jų buvo ypatinga ir įspūdinga dydžiu – lauko katilas. Ją kolektyvas padovanojo bendrų žygių, sąskrydžių virtuvės šefui V. Kalošai, kurio gaminami troškiniai ir sriubos garsėja ne tik Ukmergėje.

Pareigūnai prisiminė kartu prabėgusius metus, kuomet patys atėjo dirbti dar visai jaunučiai, kokia buvo pažintis, įsimintiniausi darbai… Prisiminimus sustiprino nuotraukose užfiksuotos akimirkos. Tie prabėgę dešimtmečiai – tai darbas, laisvalaikis ir šventės… Tai – gyvenimas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas