Jaunimas

„Atrask save“

Ukmergės rajone, kaip ir visoje Lietuvoje, jau metus vykdomas Jaunimo garantijų iniciatyvos (JGI) projektas „Atrask save“, skirtas 15–29 metų nedirbančių, nesimokančių ir darbo biržoje neregistruotų jaunuolių (re)integracijai į švietimo sistemą ar darbo rinką.

Projektą įgyvendina Lietuvos darbo birža, bendradarbiaudama su Jaunimo reikalų departamentu prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, partneriais visoje Lietuvoje.

Jaunuoliai, sutikę dalyvauti projekte, gali įgyti trūkstamų gebėjimų, lengviau rasti darbą, mokymosi arba praktikos vietą, dalyvauti įdomiuose užsiėmimuose. Viso projekto metu jaunuolis bus lydimas patikimo, drąsaus ir kūrybingo pagalbininko, kuris padės jam įgyvendinti užsibrėžtus tikslus.

 Ukmergės rajone projekto „Atrask save“ partneris – Jaunimo laisvalaikio centras. Jame dirba vietos JGI koordinatorė Vaida, su kuria galima susisiekti tel. 8 633 32 284, rašyti el. paštu jgi.ukmerge@gmail.com arba ateiti į Jaunimo laisvalaikio centrą (Miškų g. 29, Ukmergė). Daugiau informacijos www.jaunimogarantijos.lt .

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas