Asociatyvinė nuotrauka. Freeimages.com nuotr.

Jaunimas

Savivaldybės darbuotojai prisidėjo prie nepilnamečio svajonės išsipildymo

Praėjusią savaitę rajono savivaldybėje surengta Pyragų diena. Jos metu, per pietų pertrauką, susirinkę draugėn ir ragaudami pačių iškeptus pyragus, sausainius, kitus gardumynus, visi aukojo pinigus likimo nuskriaustiems vaikams. Akcijos metu buvo surinkta 131 euras. Juos nutarta skirti Šešuolių seniūnijoje gyvenančiam negalią turinčiam nepilnamečiui ir taip prisidėti prie jo svajonės išsipildymo. Berniukas norėtų įsigyti keturratį.

Pyragų diena – tai TV3 televizijos ir SEB banko organizuotos „Išsipildymo akcijos“ įkvėpta iniciatyva. Joje dalyvauti šiemet kolegas subūrė rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos ir socialinės paramos skyriaus Vaiko teisių apsaugos poskyrio specialistės.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė šio poskyrio vedėja Reda Liubomirskienė, berniukas, kuriam šią savaitę įteikti akcijos metu surinkti pinigai, gyvena su savo seserimi. Ji brolio globėja tapo po juos auginusios močiutės mirties.

„Labai svarbu dalintis, kai galime tai padaryti. Ir labai gerai, kad pagalba pasiekia būtent tuos, kuriems to labiausiai reikia“, – kalbėjo R. Liubomirskienė, sugrįžusi iš Šešuolių, kur ji aplankė berniuką bei jo seserį.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas