Giedriaus AUGLIO nuotr.

Nuomonių telefonas

Į kapinaites – tik pažeidus Kelių eismo taisykles

Vykstantys ir jau atlikti darbai automagistralėje suglumino vieną „Gimtosios žemės“ skaitytoją. Vyriškio teigimu, projektuotojai, matyt, nepastebėjo ar nežinojo, kad šalia yra kapinaitės. Po atliktų darbų ties nuvažiavimu Žemaitkiemio link pasukti į kapines galima tik pažeidus Kelių eismo taisykles. Keliukas, vedantis link jų, yra atskirtas ištisinėmis linijomis. „Kodėl taip atsitiko? Kaip teisingai reikėtų į tas kapinaites nuvažiuoti?“ – teiravosi jis.

Gavę šį klausimą kreipėmės į rajono savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėją Gediminą Narbutą. Jis, išanalizavęs situaciją, mūsų kreipimąsi persiuntė į Lietuvos automobilių kelių direkciją prie Susisiekimo ministerijos. Šios įstaigos finansinės paramos projektų administravimo skyriaus vedėjas Remigijus Lipkevičius informavo, kad visą šią situaciją pristatė patikėjimo teise automagistralinį kelią A2 valdančiai VĮ „Automagistralė“. Jie patvirtino, kad susidariusi problema bus išspręsta artimiausiu metu – ištisinė linija bus pakeista į punktyrinę.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas