Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Gaisras galėjo kilti dėl neatsargaus elgesio

Antradienį paryčiui, 4.16 valandą, Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams pranešta apie gaisrą gyvenamajame name, esančiame Kreivojoje gatvėje. Po aštuonių minučių atvykus ugniagesiams, medinių rąstų vieno aukšto namas degė atvira liepsna.

Ugnis lokalizuota pakankamai greitai, 4.53 val., o gesinimo darbai baigti 8.44 val. Gaisro metu nudegė namo, priklausančio ukmergiškiui V. B., šiferiu dengtas stogas, išdegė vidus. Gaisravietėje dirbo keturi gaisriniai automobiliai ir 10 ugniagesių. Degant stogui ir nuo karščio „šaudant“ šiferiui, pavojus buvo kilęs ir aplinkiniams namams. Laimei, ugnis neišplito.

Pirminiais duomenimis, gaisras galėjo įsiplieksti dėl neatsargaus žmonių elgesio. Pastarasis namas buvo žinomas kaip asocialių asmenų susibūrimo vieta, jame dažnai buvo girtaujama.

Lapkričio 1-osios naktį čia nakvojo du asmenys – šeimininkas ir jo moteris. Abu jie išsigelbėjo. Kadangi vyras lauke nugriuvo, į įvykio vietą buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Tačiau atsipeikėjęs šeimininkas medikų pagalbos atsisakė.

Per praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai gesinti gaisrų ir atlikti gelbėjimo darbų vyko 5 kartus.

Spalio 25-ąją pagalbos kreipėsi Lietuvos žuvininkystės tarnyba. Gaisrininkai vyko ištraukti įklimpusį automobilį.

Spalio 26-ąją gelbėtojai talkino greitosios medicinos pagalbos darbuotojams – iš Vytauto gatvėje esančio buto padėjo išnešti ligonį. Tą pačią dieną, apie 16 valandą, pranešta, kad Pašilėje, Pivonijos gatvėje, dega garažas. K. B. priklausantis statinys sudegė, taip pat apdegė greta buvęs garažas. Tris garažus gaisrininkams pavyko išgelbėti nuo ugnies.

Spalio 29-osios rytą, apie 7 valandą, kilo gaisras Šlaitų gatvėje esančiame dviejų aukštų gyvenamajame name, priklausančiame V. P. Rūsyje įrengtoje katilinėje apdegė siena, namų apyvokos daiktai. Taip pat šeštadienį gelbėtojai vyko į Taujėnų seniūnijos Lėno kaimą nuo kelio važiuojamosios dalies pašalinti nuvirtusį medį.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas