O. Braun ir B. Dufelmeier.

Sportas

Ukmergėje rungtyniaus dvi užsienietės

Debiutui stipriausioje šalies moterų krepšinio lygoje besiruošianti Ukmergės moterų komanda keičia savo veidą.

Pirmuoju pasikeitimu tapo pavadinimo keitimas. Iki šiol ekipa vadinosi Ukmergės MKK (Moterų krepšinio klubas), dabar ji vadinsis senuoju miesto vardu – „Vilkmergė“.

Keičiasi ir komandos sudėtis. Su pajėgiausiomis Lietuvos moterų krepšinio komandomis grumtis mūsų miesto ekipai padės dvi legionierės. Ukmergėje jau įsikūrė ir treniruotis pradėjo amerikietė Olivia Braun. Alkorno srities universiteto garbę NCAA gynusi 22-ejų gynėja paskutiniame sezone vidutiniškai rinko po 12 taškų. „Vilkmergės“ klubą sustiprino ir 171 cm ūgio gynėja iš Australijos Bianca Dufelmeier. Abi legionierės į Ukmergę atvyko po studijų ir mūsų mieste pradeda profesionalių karjerą.

Be dviejų užsieniečių Ukmergėje rungtyniaus ir praėjusiais metais su Kauno „Hoptrans-Sirenos“ Lietuvos moterų krepšinio lygos čempione tapusi 182 cm ūgio vidurio puolėjos pozicijoje rungtyniaujanti 23-ejų Monika Petrauskaitė. Taip pat komandoje išvysime Grėtę Patumsytę, atvykusią iš Vilniaus universiteto ekipos, ir Agnę Antanavičiūtę, persikėlusią iš Jonavos „Petrochemos“. Kaip jau rašėme anksčiau, Ukmergėje rungtyniaus ir talentinga aštuoniolikmetė Martyna Petrėnaitė.

Kovas Lietuvos moterų krepšinio lygoje „Vilkmergė“ pradės rungtynėmis namuose su Klaipėdos „Fortūna“. Mačas vyks spalio 8 dieną, 14 valandą, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos sporto komplekse.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Kokia kaina bilietu idomu

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas