T. Bielickas.

Sportas

„Spartakas“ pasismagino Vilniuje

Praėjusiame ture medalius Lietuvos futbolo federacijos III Vilniaus lygos turnyre užsitikrinę Ukmergės „Spartako“ futbolininkai sostinėje nugalėjo buvusį konkurentą kovoje dėl apdovanojimų.

Vilniuje vykusiose dvidešimto turo rungtynėse ukmergiškiai net 4:0 sutriuškino ketvirtoje vietoje esantį „Ozą“ ir taip įrodė, kad medaliais šiemet pasidabins ne be reikalo.

Nuo mačo pradžios kamuolį kontroliavęs „Spartakas“ rodė iniciatyvą, tačiau įmušti nesugebėjo. Varžovų vartų tinklas pagaliau buvo sudrebintas antrame kėlinyje, kai Tomas Bielickas apvedęs vartininką pelnė įvartį. Šiuo epizodu puolėjo šou tik prasidėjo.

Po kurio laiko jis įsiveržė į baudos aikštelę ir buvo pargriautas. Teisėjas skyrė vienuolikos metrų baudinį, kurį realizavo pats T. Bielickas. Ir tai dar nebuvo pabaiga. 22-ejų ukmergiškis tądien pelnė dar du įvarčius. Tai jau antras kartas šiame sezone, kai T. Bielickas muša keturis kartus. Birželį taip stipriai nuo jo nukentėjo Vilniaus „Kruša-Basica“. Iš viso „Spartako“ atakų lyderis šiemet yra pelnęs 21 įvartį per 16 sužaistų rungtynių.

Likus dviems turams „Spartakas“ yra trečioje vietoje ir turi tik teorinius šansus pagerinti savo padėtį turnyrinėje lentelėje. Žemiau ukmergiškiai jau nebenukris.

Kitos „Spartako“ rungtynės šeštadienį, spalio 22 dieną, Ukmergės miesto stadione 15 valandą.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Saunuoliai!!!!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas