Ingridos POCIŪTĖS nuotr.

Sportas

RKL atidarymas vainikuotas „Olimpo“ pergale

Spalio 20 diena įeis į Ukmergės „Olimpo“ istoriją. Tądien ukmergiškiai debiutavo Regionų krepšinio lygos A divizione ir ne bet kaip, o pergalingai.

2016-2017 metų RKL sezono atidarymui skirtoje šventėje, vykusioje Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos sporto komplekse, susirinko krepšinį mylintys ukmergiškiai. Renginio metu žiūrovus džiugino „Žalgirio“ šokėjos, talismanas Amberis bei įvairūs žaidimai. Tačiau pagrindinis vakaro akcentas, žinoma, buvo krepšinis.

„Olimpo“ varžovais atidarymo rungtynėse buvo Vilniaus VKC krepšininkai. Nuo pat mačo pradžios vyravo klampus ir gynybinis krepšinis. Abi ekipos sunkiai rinko taškus ir nors ukmergiškiai pradėjo geriau, 6:0, varžovai netrukus pasivijo ir įsivyravo lygi kova. Ukmergiškiams tik prieš pat pertrauką pavyko išsiveržti šešiais taškais, kai tritaškį su sirena pataikė Eduardas Rogačiovas.

Galutinis rungtynių lūžis įvyko trečio kėlinuko metu. „Olimpo“ gynėjas Rokas Janickas įmetė aštuonis taškus be atsako ir sirgalių džiaugsmui persvara šoktelėjo iki 15 taškų. To paties kėlinio pabaigoje R. Janickas kartu su Dominyku Zupkausku sužlugdė varžovų viltis kovoti dėl pergalės. Pirmasis besibaigiant kėliniui pataikė tritaškį, o antrasis varžovams išsimetinėjant kamuolį iš karto jį perėmė ir su sirena pelnė du taškus iš po krepšio. „Olimpo“ atotrūkis padidėjo iki 20 taškų – 58:38.

Vilniečiai taip ir neatsigavo. Pažaisti gavo visi „Olimpo“ žaidėjai, įskaitant didelio sirgalių palaikymo susilaukusius jaunuosius ukmergiškius – Domantą Gečį ir Domantą Zubrickį. Galutinis mačo rezultatas – 77:53 „Olimpo“ naudai.

Rezultatyviausiai ukmergiškių gretose rungtyniavo E. Rogačiovas pelnęs 19 taškų (9 atkovoti kamuoliai, 9 rezultatyvūs perdavimai), Paulius Joneliūnas ir R. Janickas pridėjo po 13.

Vilniaus VKC į priekį vedė 13 taškų įmetęs Einaras Tubutis.

untitled



Palikite komentarą apie straipsnį

  • :) :
    informaciniai komandos rėmėjai :) :) :) net fotkės nė vienos

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas