Giedriaus AUGLIO nuotr.

Aktualijos

Pasitraukė PSPC poliklinikos vadovė

Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) poliklinikos vedėjos pareigas nuo spalio 3 dienos laikinai eina šeimos gydytoja Gitana Čepienė. Ji pakeitė iki rugsėjo pabaigos poliklinikai vadovavusią gydytoją Gražiną Zaikauskienę.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė PSPC vyriausioji gydytoja Janina Galiauskienė, buvusi vedėja G. Zaikauskienė pareigų, kurias ėjo beveik septynerius metus, atsisakė savo noru. Ji įstaigoje liko dirbti šeimos gydytoja.

„Dabar poliklinikai vadovaujanti G. Čepienė ir anksčiau pavaduodavo vedėją, todėl ir sutiko laikinai eiti šias pareigas“, – kalbėjo J. Galiauskienė. Vyr. gydytoja pridūrė, kad bus skelbiamas konkursas į Ukmergės PSPC poliklinikos vedėjos vietą. Kadangi konkurso sąlygos skelbiamos internetiniame puslapyje, atrankoje galės dalyvauti ne tik Ukmergės rajone dirbantys asmenys. J. Galiauskienės teigė nežinanti, ar G. Čepienė kandidatuos į šias pareigas.

G. Zaikauskienė Ukmergėje gydytoja dirba nuo 1986 metų rugpjūčio, o G. Čepienė – nuo 2003 metų vasario.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Pagaliau išeina,Zaikauskienę slapstė daugybę metų dėl jos įpročių. Galiauskienė išeis į pensiją o ją pakeis Sriogienė, kažin ar lb džiaugsis kolektyvas :))
    • Jo :
      Nuo iprociu, dabar jau valstieciai,atpratins!O del pakeitimo,manau galmetu koki protingesni varianta pasirinkti!
  • ukmergiškė :
    Pritariu Jo komentarui dėl šių ligoninės damočkų - matomai Civilkai labai gerai , bet visi iš jo juokiasi , o poniai Zaikauskienei nado menšė pit , ką slapstė Galiauskienė kurios nesulaukia išeinančios į pensiją personalas.
  • Jo :
    Kad, tokios supratingos butu ir kitos moterys: - ypac konsultaciju poliklinikos vedeja P.Rimaviciene, vyr.gydytojo pavaduotoja R.Sriogiene ir vyr.slaugos administratore D.Rimiene.Kurios visai netinkamos tokioms pareigoms, nesugeba net normaliai,taktiskai bendrauti su klientais ir pacientais,pasikelia ir vida kita...
  • nu jo :
    Kitaip sakant buvo paprašyta palikti šias pareigas. Ir tokiai poliklinikai nereikalinga reikalinga vedėja Šioje įstaigoje pilna nereikalingų pareigų, juk yra administratorė, kažkokia specialistė ir galu gale vyriausioji gydytoja.
    • A :
      Saunuole,supratinga moteris! Manau ir vyrui reiktu pagalvoti apie panasius ir sazines reikalus!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas