Kultūra

Padėkos diena Jasiuliškiuose

Vilma BELAPETRAVIČIENĖ

Užimtumo specialistė, bibliotekininkė

Jau antrus metus Jasiuliškių socialinės globos namų bendruomenė savo profesinę šventę – Socialinių darbuotojų dieną – mini išskirtinai. Šia proga sukviečiami visi dirbantieji, kurie vienaip ar kitaip savo darbu prisideda prie socialinių problemų sprendimo. Visi susirinkusieji nusifotografavo bendroje nuotraukoje ir buvo pakviesti į salę, kur laukė šventinė programėlė.

Dirbantieji socialinį darbą niekada nejaučia rutinos, nes kiekviena darbo diena yra kitokia – tai nauji iššūkiai, naujos saviraiškos galimybės, naujų santykių užmezgimas su pagalbos prašančiais ir jiems norinčiais padėti. Kiekviena diena pažymėta siekiu bendradarbiauti su visų profesijų atstovais dėl kilnaus tikslo – pagelbėti žmogui: puoselėti jo teisę gyventi pagarboje, ištarti paguodos žodį, suteikti dvasios stiprybę, grąžinti visaverčio gyvenimo džiaugsmą.

Išvykos metu aplankė televizijos bokštą.

Išvykos metu aplankė televizijos bokštą.

Sveikinimo žodį tarė globos namų direktorius Vilius Petrauskas, dėkodamas už kasdienį sunkų darbą, rankų šilumą, parodytą jautrumą, dėmesingumą, pakantumą ir supratimą, suteiktą gėrį ir džiaugsmą, linkėjo niekada nepavargti nei fiziškai, nei dvasiškai, kad už pastangas kiekvienam būtų atlyginta asmenine laime ir sėkme.

Po gražių sveikinimų, skambant muzikai ir ekrane matant savo darbo rezultato vaisius, direktorius kvietė atsiimti padėkos raštus, kuriuos įteikė už ilgalaikį, nepriekaištingą darbą bei gerą pareigų vykdymą Janinai Kunigėlienei, Oksanai Zagorskienei, Danguolei Kazlauskienei, Lidijai Jackūnienei, Genei Danylienei, Anicetai Kirvelienei, Laimutei Matižonkienei, Vitalijai Žvinienei, Genovaitei Gulbinienei, Rimai Adamonienei, Gražinai Gabrilavičienei ir Giedrei Matuškevičienei. Joms atiteko ir gražios prisiminimo dovanėlės. Po prasmingų sveikinimų visi buvo pakviesti pasivaišinti įspūdingo dydžio tortu, kava ir arbata.

Savo šventę socialiniai darbuotojai pratęsė išvyka į Vilnių, kur aplankė televizijos bokštą ir grožėjosi Bernardinų parku bei nuostabiais fontanais.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas