AUTORIAUS nuotr.

Sportas

Česlovo Švabinsko taurė iškeliavo į Trakus

Šeštadienį Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos sporto komplekse vyko draugiškas Regionų krepšinio lygos komandų krepšinio turnyras, skirtas treneriui Česlovui Švabinskui atminti.

Į Ukmergę atvyko Biržų „Biržai“, Kupiškio KK „Kupiškis“ ir Trakų KK „Trakai“. Mūsų miestui atstovavo Ukmergės „Olimpas“.

Pirmame pusfinalyje žaidę ukmergiškiai nepaliko jokių vilčių varžovams iš Kupiškio. Jau po pirmų dviejų kėlinių „Olimpas“ pirmavo net 40:11. Galutinis mačo rezultatas – 76:49 ukmergiškių naudai.

Antrame pusfinalyje jėgas išbandė Biržų ir Trakų atstovai. Atkakliame susitikime sąlygas diktavo trakiečiai. „Biržų“ ekipos krepšininkai pačioje rungtynių pabaigoje surengę spurtą varžovus pasivijo, tačiau tam, kad pakovotų dėl pergalės, jiems pritrūko laiko.

Mače dėl trečios vietos pavargę biržiečiai neatsilaikė prieš daugiau poilsio turėjusius „Kupiškio“ krepšininkus. Jie vietą prizininkų trejete iškovojo gana lengvai.

Turnyro vinimi tapo finalas tarp „Olimpo“ ir „Trakų“. Turnyro šeimininkai ir organizatoriai ukmergiškiai pirmame kėlinyje susikrovė dviženklį pranašumą. Tačiau tada „Olimpas“ sustojo. Atakos pradėjo strigti ir net paprasčiausi metimai iš po krepšio nepasiekdavo tikslo. Tuo pasinaudoję „Trakų“ komandos krepšininkai ne tik pasivijo priešininkus, bet ir nutolo. Tik mačo pabaigoje priartėjęs „Olimpas“ buvo priverstas pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 65:72.

Česlovo Švabinsko taurė ir pirmos vietos medaliai atiteko Trakų KK „Trakai“ krepšininkams. Prizininkams įteikti medaliai, visos komandos gavo rajono savivaldybės padėkos raštus.

Regionų krepšinio lyga prasideda jau šį ketvirtadienį, spalio 20 dieną, Ukmergėje. 19 valandą susitinka Ukmergės „Olimpas“ ir Vilniaus VKC.

AUTORIAUS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas