Moksleiviams pasiruošti padėjo bendruomenės pareigūnė I. Dutkienė.

Jaunimas

Antrus metus – geriausi

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Vilniuje vyko konkursas „Geriausias jaunasis policijos rėmėjas 2016“. Antrus metus iš eilės šio konkurso nugalėtojais tapo Ukmergės policijos komisariato atstovai Lijana Petrikaitė ir Vakaris Kabošis.

Abu jie – Siesikų gimnazijos vienuoliktokai. Geriausiais Ukmergės rajono policijos komisariato jaunaisiais policijos rėmėjais moksleiviai tapo prieš savaitę vykusiame rajoniniame ture, kuriame varžėsi su trisdešimčia bendraamžių.

Finaliniame etape Vilniuje dalyvavo aštuonios poros jaunųjų policijos rėmėjų, atstovavusių Vilniaus miesto bei apskrities policijos komisariatams.

Konkurso dalyviai privalėjo įvykdyti penkias užduotis: sprendė testą, buvo vertinamas dėmesingumas, taiklumas bei šaudymo gebėjimai, taktikos rungtyje – reakcija į situaciją, o kliūčių ruože – fizinis pasirengimas ir sportiškumas. Vertinimo komisija gyrė ukmergiškius, kurie labai gerai susidorojo su taktikos rungtimi. Jos metu buvo inscenizuotas įvykis ir stebima, kaip jaunieji policijos rėmėjai elgiasi viešoje vietoje pamatę du pažeidėjus.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad geriausių policijos rėmėjų vardas šiemet ir vėl atiteko ukmergiškiams L. Petrikaitei ir V. Kabošiui. Finaliniam etapui pasiruošti jiems padėjo bendruomenės pareigūnė Ingrida Dutkienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas