Kriminalai, Naujausi

Tragiškoje avarijoje šalia Laibiškių žuvo žmogus

Sekmadienio vakaras virto tragedija. Girtutėlio ekipažo kelionė baigėsi autoįvykiu, kuriame vienas žmogus žuvo. 

Avarija įvyko 21 valandą kelyje Ukmergė-Jonava šalia Laibiškių miestelio. Automobiliai „Volkswagen Golf“ ir „Audi“ važiavo Jonavos link, kai staiga į priešpriešinę eismo juostą iššoko „Volkswagen Passat“. Šis kliudė abi minėtas mašinas, vertėsi ir liko stovėti ratais į viršų. „Audi“ vairavęs vyras susidūrimo kaktomuša išvengė tik laiku pasukęs vairą. Smūgis teko į jo automobilio ratą bei šoninę dalį.

Kelionė buvo paskutinė vienam apvirtusios mašinos 35-erių metų amžiaus keleiviui. Jis važiavo automobilio gale ir susidūrimo metu iškrito bei liko gulėti ant kelio be gyvybės ženklų. Atvykę medikai konstatavo jo mirtį. Greitosios pagalbos darbuotojai taip pat išsivežė dar du sužeistus „Passat“ keleivius. 25-erių priekyje sėdėjusiai moteriai lūžo koja. Ji paguldyta į Ukmergės ligoninę.

Kaip „Gimtajai žemei“ įvykio vietoje paaiškino policijos pareigūnai, „Volkswagen Passat“ važiavo penki Švenčionių rajone gyvenantys žmonės. Įtariama, kad visi jie buvo neblaivūs. Vairuotojas buvo ne tik visiškai girtas (2,84 prom.), tačiau ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo. 1986 metais gimęs vyras nesiorientavo aplinkoje ir nesugebėjo paaiškinti, kaip ir kodėl išvažiavo į priešingą eismo juostą.

„Audi“ vairuotojas sužeidimų išvengė, tačiau vėliau skausmais ėmė skųstis kartu važiavusi jo sesuo. Taip pat automobilyje buvo 9 mėnesių amžiaus kūdikis, kuris sėdėjo specialioje kėdutėje ir nenukentėjo. „Volkswagen Golf“ vairuotojas taip pat liko sveikas.

AUTORIAUS nuotr.

img_8729

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ramas :
    galėjo ir visas pijoko vairuojamo automobilio ekipazas ištykšti-menka bėda,Nes panašu,kad ten irgi tokie patys idiotai kaip ir tas kuris vairavo.Svarbu nenukentėtų nieko dėtų mašinų vairuotojai ir keleiviai.
  • regina :
    buduliai.....be komentaru....tik gaila kad tokie yra eismo'''dalyviai'''....o ka bekalbet dar ir su mazu vaikeliu vaziuoja.
    • jr :
      Su vaiku važiavo blaivus asmenys.
    • Anonimas :
      Vaikas buvo kitoje transporto priemoneje.
  • pirkis :
    fotoaparato juostelė pasibaigė?
  • Komentaras :
    Truksta informacijos ir apie kitu automobiliu keleivius.
  • Anonimas :
    Kur protas keleiviu jeigu seda i auto vairuojama neblaivaus asmens
  • Kegis :
    Užuojauta artimiesiems. O kitiems kaimo gyventojams iš kurio važiavo neblaivi kompanija leiskit užduosiu klausimą ar nė vienas nematėte kad jie girtuokliauja ir dar sėsti už vairo turės galimybę. Gaila bet mano giliu įsitikinimu nemaža dalis kaltės tenka blaiviems.
    • Anonimas :
      Blaiviausius is kaimo isleido

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas