Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Sportas

Rungtynės neįvyko, nes nesulaukta varžovų

Vienintelė Ukmergei Lietuvos futbolo federacijos organizuojamose turnyruose atstovaujanti vyrų komanda „Spartakas“ grįžo į pergalių kelią, tačiau tam pasiekti neprireikė išlieti nė lašo prakaito.

Savaitgalį Vilniaus miesto III lygoje vyko tryliktojo turo susitikimai. Ukmergiškiai šeštadienį laukė savo varžovų iš Kaišiadorių. Rungtynėmis su FK „Deivenda“ spartakiečiai tikėjosi grįžti į pergalių kelią ir tęsti kovą dėl medalių. Vis dėlto viskas mūsiškiams susiklostė kiek kitaip negu buvo tikėtasi.

Saujelę sirgalių, besibūriuojančių stadione ir jo prieigose, pasitiko nestandartinis vaizdas. Likus vos kelioms minutėms iki rungtynių pradžios aikštėje nebuvo nė vieno žaidėjo, niekas nedarė apšilimo. Ukmergės futbolininkai be sportinės aprangos šnekučiavosi kiek atokiau.

Galų gale laikrodžiui išmušus 18 valandą paaiškėjo – rungtynių nebus. Kaišiadoriečiai į rungtynes neatvyko. Ukmergės „Spartakas“ rungtynes laimėjo be kovos, jiems užregistruota techninė pergalė rezultatu 3:0. Tačiau komanda dėl to nebuvo labai patenkinta.

Savo oficialioje socialinio tinklo Facebook paskyroje „Spartakas“ rašė: „Varžovai iš Kaišiadorių neatvažiavo į Ukmergę, nesugebėjo net pranešti, kad neatvyks. Atsiprašome visų, kurie atvyko į stadioną.“ Ukmergės futbolininkai teigė labai laukę šių rungtynių, jos turėjo padėti psichologiškai atsigauti po nelaimėto mačo praėjusią savaitę.

Po techninės pergalės ukmergiškiai su 29 taškais po 13 rungtynių kyla į antrą vietą. Nuo lyderių „Granito“ atsilieka 2 taškais, o su trečioje vietoje esančiais „Navigatoriais“ turi po tiek pat taškų.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas