Kriminalai, Naujausi

Po avarijos automobilis sudegė

Rudens tamsa po truputį beldžiasi į Lietuvą. Keliuose matomumas darosi vis prastesnis, rytais sklando rūkas. Tamsa nebuvo paskutinis faktorius ir vėlų sekmadienio vakarą įvykusioje avarijoje.

Šiauriniu miesto aplinkkeliu viena kryptimi važiavo kombainas su priekaba ir lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“. Šis atsitrenkė į kombaino galą ir po akimirkos užsidegė. Iš aplamdyto automobilio iššokę keleiviai dar bandė jį gesinti, tačiau ugnis nepasidavė. Į vietą atvykus gaisrininkams mašina jau buvo tapusi fakelu.

Dėl viduryje kelio liepsnojančio automobilio policijos pareigūnai užtvėrė eismą. Lengvųjų automobilių vairuotojams pasiūlyta apsisukti, o aplinkkeliu važiavę vilkikai kuriam laikui savo kelionę turėjo pristabdyti. Užgesinus ugnį avarijos vietoje dar kurį laiką jautėsi aštrus benzino kvapas. Gaisrininkams antrą kartą profilaktiškai teko teritoriją sulieti vandeniu.

Greitosios medicinos pagalbos automobiliu į ligoninę buvo išgabenta lengvojo automobilio keleivė, kuri po apžiūros paleista į namus. Abiejų transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

AUTORIAUS nuotr.

img_8436

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas