Asociatyvinė nuotrauka. Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai

Medikų pagalbos prireikė dviem moterims

Per praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai į nelaimės vietą skubėjo penkis kartus.

Rugpjūčio 24-ąją, 4.45 valandą, Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą apie gaisrą, kilusį Vilniaus g. 98 namo pirmame aukšte. Iš buto veržėsi dūmai, tačiau durų ugniagesiams niekas neatidarė. Jie į vidų pateko per langą. Apie 5 valandą gelbėtojai į lauką išvedė galimai neblaivią buto šeimininkę. Ji perduota medikams. Kad išvengtų apsinuodijimo degiomis medžiagomis, buvo evakuoti du žmonės iš buto antrame daugiabučio namo aukšte. Gaisro metu aprūko virtuvė ir apdegė čia buvę baldai, buitinė technika. Ugniagesiai įtaria, kad gaisras bute kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Rugpjūčio 25-ąją, apie 16 valandą, Vidiškių seniūnijos Liūnelių kaime degė virtuvė. Nuo be priežiūros paliktos besikūrenančios dujinės viryklės užsidegė šalia buvęs minkštasuolis.

Sodybos šeimininkai, išvydę ugnį, puolė jos gesinti. Bandydama į lauką išnešti degantį minkštasuolį moteris apdegė kojas. Ją medikai išvežė į ligoninę. Gaisras užgesintas iki atvykstant ugniagesiams. Sudegė minkštasuolis, apdegė virtuvės lubos, aprūko sienos. Viena iš gaisro versijų – dujinės viryklės eksploatavimo pažeidimas.

Rugpjūčio 27-ąją gelbėtojai vyko į pagalbą Siesikų seniūnijos Lokinės kaimo gyventojams. Lauko virtuvėje užstrigus atsukto buitinio dujų baliono sklendei, į patalpas pasklido dujos. Atvykę ugniagesiai išnešė į lauką dujų balioną ir saugiai išleido dujas į aplinką, išvėdino patalpas.

Du kartus gaisrininkai važiavo gesinti degančių šiukšlių atvirose teritorijose.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas