Tiltas per Šventosios upę mieste. AUTORIAUS nuotr.

Nuomonių telefonas

Kada turėsime naują tiltą?

„Nuomonių telefonu“ paskambinęs miesto gyventojas klausė, kodėl nutilo kalbos apie naujo tilto per Šventąją statybas. „Dar prieš keletą metų buvusi valdžia kalbėjo, kad turėsime naują tiltą. Ar tai ir liko tik tušti pažadai?“ – teiravosi vyriškis. Jo teigimu, mieste sparčiai daugėja automobilių, piko metu susidaro spūstys, o prieš kelias savaites ant vienintelio mieste tilto per upę įvykus avarijai eismas visiškai sustojo kone valandai.

Naujo automobilių tilto per Šventosios upę vieta yra patvirtinta Ukmergės miesto detaliajame plane. Vis dėlto savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Gediminas Narbutas teigė, kad savivaldybė tokio didelio statinio kaip tiltas viena pasistatyti negali. „Tiltai yra ne rajono biudžeto jėgoms, tai yra valstybinis objektas. Šiuo klausimu mes palaikome ryšį su Automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos ir pačia ministerija“, – kalbėjo specialistas. Jo teigimu, kol kas konkrečių statybos datų nėra, o ką nors prognozuoti labai sudėtinga.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergietis :
    KAM REIKIA TAS ZINO ,IKI TILTO TRUKO TIK PASIRASYTI,BET AMZINATILSI VIENAS ZMOGUS TIESIOG PRAMIEGOJO KAI BUVO JOS GALIOJE ,NUVAZIUOTI IR PASIRASYTI,O DABAR NEAISKU KADA TURESIME TILTA
  • Anonimas :
    nors sita atremontuoti reik provezos jau belekokios senas tureklai nurudija
  • Vardas :
    Stopudovai
  • Anonimas :
    ES paramą pasiimtų ir statytų...
  • 2016 :
    Kol kiti miestai auga ir grazeja, Ukmerge merdeja.
  • Anonimas :
    Kiek pamenu buvo tokie pažadai, tačiau , kaip ir daugeliu atvejų, matyt, buvo duoti prieš eilinius rinkimus......
  • Anonimas :
    Butinai reikia. Nes tokios spustys piko metu. Kaip dydmiestyje
    • A :
      O kodel nepersedus ant dviracio? Tokio dydzio moeste masina kasdien isvis nebutina. As iki darbo dviraciu vaziuoju 6 min.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas