Deltuvos virvės traukikai.

Sportas

Į finalinį etapą pateko dvi seniūnijų komandos

Šeštadienį Jonavoje vyko IX respublikinės seniūnijų zoninės varžybos, kuriose rungtyniavo sportininkai iš Kauno miesto ir rajono, Ukmergės, Birštono, Kaišiadorių, Kėdainių ir Jonavos savivaldybių.

Ukmergės savivaldybei atstovavo futbolininkai iš Pabaisko, vyrai tinklininkai iš Vidiškių, moterys tinklininkės iš miesto seniūnijos ir virvės traukikai bei šaškininkai iš Deltuvos.

Geriausiai pasirodė vyrų tinklinio ir virvės traukikų komandos. Tinklininkai Laurynas Grainius, Arnas Narutavičius ir Žygimantas Grinius, nugalėję Kauno miesto bei rajono, Kėdainių seniūnijų sportininkus ir tik finale pralaimėję Kaišiadorių seniūnijos atstovams, iškovojo sidabro medalius.

Virvę traukę Eugenijus Simonavičius, Alius Rasimavičius, Tadas Narutavičius, Nerijus Butėnas, Justas Butėnas, Egidijus Guželis, Darius Bėris įveikė varžovus iš Kauno miesto ir Jonavos. Vis dėlto finale mūsų rajono virvės traukėjai nusileido kėdainiškiams ir pasidabino sidabro medaliais.

Moterų tinklinio, futbolo ir šaškių komandos iškovojo ketvirtąsias vietas.

Abi antrąsias vietas užėmusios komandos dalyvaus finalinėse seniūnijų varžybose, kurios vyks rugsėjo 17 dieną Kėdainiuose.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas