Sporto centras. Giedriaus AUGLIO nuotr.

Nuomonių telefonas

Dušuose – tik šaltas vanduo

Į „Gimtąją žemę“ kreipėsi Sporto centro auklėtinio tėvas. Jis papasakojo, kad jo atžala lanko dziudo treniruotes, kurios vyksta Vienuolyno gatvėje. „Vaikai turi galimybę nusiprausti po dušu, tačiau nėra karšto vandens. Jie arba nesiprausia, arba po šalto dušo eina tiesiai į lauką. Taip ir ligą galima pasigauti. Kodėl taip yra? Kokiame amžiuje mes gyvename?“ – piktinosi vyriškis.

Sporto centro direktorius Vytautas Tutlys paaiškino, kad tokia situacija yra jau daug metų ir artimiausiu laiku kaži ar pasikeis. „Karštas vanduo čia būna tik prasidėjus šildymo sezonui. Nesame tokie turtingi, kokie norėtume būti. Visada stengiamės padaryti viską kaip įmanoma geriau ir suteikti vaikams kuo geresnes sąlygas, tačiau pastangos atsiremia į pinigus“, – sakė V. Tutlys. Anot jo, dziudo užsiėmimus lankantiems mokiniams yra sudarytos išskirtinės sąlygos. Jie treniruojasi atskirai nuo kitų vaikų specialiai tam paruoštoje salėje. Direktorius viliasi, kad visi šiuo metu savivaldybėje ruošiami planai bus įgyvendinti, ir pasinaudojant Europos Sąjungos paramos lėšomis, skirtomis regionų plėtrai, dabartinis Sporto centro pastatas bus visiškai atnaujintas. Čia turėtų būti iš esmės renovuota šildymo sistema, padidės dušų skaičius. Taip pat turėtų atsirasti atskiros rūbinės berniukams ir mergaitėms.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Laura :
    Sveiki, norėčiau to tėvelio paklausti ar jis užsimerkęs būna sporto mokykloje? Kaip galvojate, kam duše įrengtas elektrinis boileris? Ir jis netgi veikia :-)
    • Anonimas :
      Tai galim susitikti, jei klausimu turi. Atsakymai paruosti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas