Nuomonių telefonas

Artimiausiu metu Vasario 16-osios gatvėje darbai neplanuojami

„Eidama Vasario 16-osios gatve pamačiau moterį, šaligatviu stūmusią kūdikio vėžimėlį. Deja, jai teko susidurti su nemažomis kliūtimis, nes šaligatvio plytelės šalia spaustuvės yra visiškai išbyrėjusios. Kadangi su vežimėliu ten važiuoti nebuvo įmanoma, jį teko panešėti. Noriu sužinoti, kada bus tvarkomas šis šaligatvis ir įrengti normalūs nuolydžiai?“ – teiravosi miesto gyventoja.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė teigė, kad supranta gyventojų susirūpinimą prasta šaligatvio būkle šioje vietoje, tačiau čia artimiausiu metu jokie darbai neplanuojami. Taip yra todėl, kad pagal rajono savivaldybės planą Vasario 16-osios gatvė ir šalia esantis parkelis iki 2020 metų bus visiškai atnaujinti ir pasikeis iš esmės. Čia bus vykdomas Ukmergės miesto centro viešųjų erdvių infrastruktūros sutvarkymo projektas. Pasinaudojus Europos Sąjungos lėšomis planuojama sutvarkyti apie 9 hektarus miesto centro teritorijos. Todėl, anot seniūnės, dabar nenumatomi net ir minimalūs pakeitimai. „Kam investuoti pinigus, jeigu vėliau viskas bus daroma iš naujo? Verčiau nedideles turimas lėšas panaudoti kitose vietose“, – sakė ji.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • DW :
    Aplamai ukmergeje saligatviai netvarkingi mazai kur yra sutvarkyti, ypac pivonijos mikrarajone su vezimeliu sunkiai kur pravaziuoji. Istikruju juk galetu minimaliai patvarkyti juk niekas nepraso,kad naujai padarytu. sitiek uz pasalpa dirbanciu darbininku, galetu padaryti, bet kam juk musu seniuniai net neidomu.
  • Anonimas :
    tikrai jau labai senai tas saligatvis toks argi negalima butu jo pataisyti
  • Julius :
    Neduok dieve tokios miesto gaspadinės. Visko Ukmergė matė, bet už ką mums toks arhiologinis dinozauras. Plačiau: vilkmerge.lt, vilkmerge.eu
  • Pitariantis :
    Iš tų pačių bedarbių, kurie rytais renkasi prie seniūnijos , tikrai atsirastų kas sugebėtų nors minimaliai patvarkyti tą šaligatvį. Tik noro reikia.
  • miestietis :
    Seniūnės atsakymas net juoko jau nebekelia.Tai iki 2020 metų ir bus taip... ale viskas čia gerai. Negi problema pakloti keletą senų plytelių, kad ir iš Veterinarijos gatvės paėmus. Negi neatsirastų kokios įmonės padaryt tokią labdarą miestui. Seniūnei reikėtų gal kiek parodyti iniciatyvos?
    • Vacys :
      Tai is veterinarijos gt turbut senai uzpylintos arba pas kazka kieme graziai sudetos.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas