Vaikai kasdien plaukiojo Šventojoje.

Jaunimas

Pradžiamokslio pamokas tęsė upėje

Sporto klubo „Mokas“ vadovai Anželika ir Vitalijus Martikoniai antrus metus vaikams rengia vasaros stovyklas, kurias pagal nevyriausybinių organizacijų rėmimo programą finansuoja rajono savivaldybės administracija.

Rugpjūčio antrą savaitę „Aktyvi plaukimo stovykla 2016“ vyko Sporto centro Šventupės sporto bazėje. Čia penkias dienas praleido 30 mergaičių ir berniukų. Vadovai pasakojo, kad stovyklos metu moksleiviai įtvirtino plaukimo technikos įgūdžius upėje. Su plaukimo pagrindų pradžiamoksliu jie buvo supažindinti per mokslo metus pagrindinės mokyklos „Šilas“ baseine. Čia pamokėlės vyko pagal neformaliojo vaikų švietimo programą „Mokausi plaukti“.

Susirinkę į stovyklą vaikai kiekvieną dieną plaukiojo upėje, kaitinosi pirtyje, žaidė komandinius, loginius, orientacinius žaidimus. O kad per vasarą nepamirštų anglų kalbos – vakarais kartu su Vilniaus universiteto absolvente Egidija Martikonyte žaidė įvairius žaidimus, skaitė angliškas knygas.

Atsisveikindami su stovykla vaikai buvo apdovanoti saldžiais prizais, taip pat smagiai praleistą laiką jiems primins dovanėlės – apyrankės „Myliu Lietuvą“.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas