Statybų vieta Vytauto gatvėje. Giedriaus AUGLIO nuotr.

Nuomonių telefonas

Pasigedo informacinio stendo

Paskambinęs laikraščio skaitytojas išsakė savo pastebėjimus dėl Vytauto gatvės gale įsibėgėjančių statybų. Pasak vyriškio, kai paruošiama statybvietė ir joje pradedami darbai, įprasta matyti informacinį stendą, kuriame nurodyta visa gyventojams aktualiausia informacija apie objektą – jo užsakovas ir rangovas, darbų pradžia ir pabaiga.

„Matome, kad ne pirma savaitė statybininkai pluša nugriautos autobusų stoties vietoje. Tačiau ten tokio informacinio stendo kažkodėl iki šiol nėra… Mano žiniomis, tai galima laikyti pažeidimu, nes įrengti tokį stendą numato Statybos įstatymas“, – samprotavo ukmergiškis.

Liepos pabaigoje prasidėję darbai vyksta statybvietėje, esančioje Vytauto g. 111A. Čia AB „Panevėžio statybos trestas“ stato parduotuvę LIDL. Kaip ketvirtadienį paaiškino šios bendrovės statybos direktorius Darius Urbonas, stendas yra užsakytas, tačiau jo gamyba šiek tiek užtruko, nes teko derinti su užsakovu informaciją.

„Jei ukmergiškiai nekantrauja, pasiskubinsime ir mes. Jeigu šią savaitę informacinio stendo pastatyti nepavyktų, po Žolinės jis tikrai bus“, – patikino direktorius.

Informacinis stendas po skaitytojo pastebėjimo buvo pakabintas. Giedriaus AUGLIO nuotr.

Po skaitytojo pastebėjimo stendas buvo pastatytas. Giedriaus AUGLIO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas