Kriminalai, Naujausi

Į priešpriešą išvažiavęs BMW nuo kelio „nuvijo“ autovežį

Sunkiausios savaitės dienos, pirmadienio, ryto pasekmė – kelionės į darbą metu sukelta avarija. Po jos pakelės griovyje su visu kroviniu atsidūrė autovežis.

Rugpjūčio 1-osios rytą, apie 7.10 val., vyras, vairuodamas BMW markės automobilį, važiavo iš Utenos į darbą Kaune. Ties Ukmergės ir Anykščių rajonų riba vairuotojui prisireikė kažkokio daikto, buvusio jo rankinėje, ir jis trumpam nukreipė žvilgsnį nuo kelio. Tuo metu vyriškio mašina išvažiavo į priešpriešinio eismo dalį. Iš priekio, nuo Ukmergės pusės, važiavo automobilius gabenęs autovežis „Renault“. Sunkiasvorio vairuotojas, pamatęs priešais jį atsiradusį automobilį, ėmė signalizuoti garsiniu signalu. Tai išgirdęs BMW vairavęs vyras pasuko vairą dešinėn ir taip mėgino išvengti smūgio, tačiau nesėkmingai.

Abi transporto priemonės susilietė šonais. Išsisukti nuo susidūrimo bandė ir autovežio vairuotojas. Krovinį gabenęs sunkiasvoris eismo dalyvis po šio manevro tapo nevaldomas ir, nuskriejęs į pakelės griovį, apvirto ant šono.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Apgadintas lengvasis automobilis, autovežis ir juo vežtas krovinys. Transporto priemonės buvo draustos, atvykę pareigūnai padėjo vairuotojams užpildyti eismo įvykio deklaracijas.

BMW vairavęs ir avariją sukėlęs vyras neslėpė apmaudo dėl savo neatidumo. Anot jo, automobilį jis nusipirko vos prieš dvi dienas – šeštadienį.

AUTORIAUS nuotr.

avarija2

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas