Įsigyta M1 klasės automašina varoma benzinu.

Aktualijos, Naujausi

Rajono vadovai persėdo į naują automobilį

Liepą rajono savivaldybės autoparkas pasipildė naujutėle transporto priemone. Iš bendrovės „Moller Auto“ įsigytas šių metų laidos „VW Passat“. Naujasis automobilis kainavo 27 980 eurų.

Kaip „Gimtajai žemei“ papasakojo rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė, Savivaldybės taryba pirkti naują tarnybinį automobilį buvo nusprendusi šių metų vasario 19-ąją, kai tvirtino 2016-ųjų rajono biudžetą. Naujos automašinos įsigijimui buvo numatyta skirti ne daugiau kaip 29 tūkst. eurų.

Pasak D. Zimblienės, nors rajono savivaldybė kreipėsi į tris tiekėjus, pasiūlymą pateikė tik vienas – „Moller Auto“. Su juo gegužės 6 dieną pasirašyta sutartis.

Naujasis tarnybinis automobilis priskirtas vairuotojui Vilmantui Staikūnui. Juo naudosis ne tik meras, bet ir mero patarėja bei administracijos direktorius.

Iki šiol meras Rolandas Janickas buvo vežiojamas 2005 metų laidos automobiliu „Volvo S60“. Dabar šis automobilis tiesiogiai priskirtas administracijos direktoriui Stasiui Jackūnui.

Rajono vadovai, nuo kovo 1-osios patvirtinus naują savivaldybės administracijos struktūrą, planavo įsigyti automobilį vadinamajai miesto policijai – Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio darbuotojams. Tačiau dabar tokių planų atsisakyta, jie naudojasi automobiliu „Citroen Xsara Picasso“ (2008 m. laidos).

Pasak D. Zimblienės, iki šiol paskutinį naują automobilį – „Citroen C4“ – savivaldybė buvo įsigijusi 2008 metų gruodį.

Dainiaus VYTO nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas