Kriminalai

Naktinį futbolo turnyrą nutraukė nelaimė

Penktadienį neabejingi futbolui ukmergiškiai ir miesto svečiai susirinko į dar nematytą mieste renginį – naktinį futbolo turnyrą. Deja, jis baigėsi visai ne taip, kaip buvo planuota…

Naujai įsikūrusios Ukmergės jaunųjų konservatorių lygos organizuotas turnyras – turbūt didžiausias mėgėjų futbolo renginys rajone per pastaruosius metus. Jis sutraukė net 11 komandų, kurios susibūrė ne tik iš Ukmergės miesto bei rajono žaidėjų – savo futbolo įgūdžius atvyko parodyti ir kaimyninės Jonavos futbolininkai.

Pradėjus temti komandos buvo suskirstytos į grupes ir futbolo šventė prasidėjo. Gana šilta naktis ir jokio lietaus bei geros dalyvių emocijos leido visiems galvoti, kad šis renginys bus toks, kurį visi prisimins ilgai. Deja, bet įvyko tai, ko niekas nesitikėjo.

Vos tik sužaidus grupių etapus ir suskirsčius komandas į ketvirtfinalio poras, prasidėjo antrasis varžybų etapas. Jau pirmųjų jo rungtynių metu įvyko nelaimė. Du priešingų komandų žaidėjai ore kovojo dėl kamuolio ir susidūrė galvomis. Smūgis buvo toks didelis, jog abu liko gulėti ant žemės. Vienas iš susidūrimo dalyvių nukentėjo ypač stipriai. Vaikinas prarado sąmonę, šalia buvę žmonės ir turnyro metu budėjusi medicinos slaugytoja puolė jį gaivinti. Tuo pat metu iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai nukentėjusįjį išvežė į ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių.

„Gimtosios žemės“ žiniomis, vaikinas patyrė stiprią galvos traumą ir buvo išgabentas į vieną iš Vilniaus ligoninių.

Nelaimė šokiravo daugumą renginio dalyvių. Nors buvo ir tokių žmonių, kurie norėjo tęsti turnyrą, jis nutrauktas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas