Lyduokių mažojo futbolo turnyro dalyviai

Sportas

Lyduokių mažojo futbolo taurę į viršų kėlė „Rečionys“

Šeštadienį Lyduokiuose vietinius gyventojus iš namų į mokyklos stadioną sutraukė kasmetinis miestelio renginys – Lyduokių mažojo futbolo turnyras.

Populiariausio pasaulyje sporto mėgėjai į seniūnijos centrą suvažiavo iš viso rajono. Turnyre dalyvavo futbolo entuziastų komandos iš Pabaisko, Rečionių, Želvos, Virkščių, Lentvorų. Savo miestelio garbę gynė ir šeimininkai – lyduokiečiai.

Lyduokių mažojo futbolo turnyras – viena iš miestelio bendruomenės įgyvendinamo projekto „Graži, tvarkinga ir aktyvi Lyduokių kaimo bendruomenė“ dalių. Varžybų eigą kontroliavo vyriausiasis teisėjas Sigitas Aliubavičius. Buvo sužaista dešimt rungtynių. Po atkaklaus finalo, kuriame nugalėtojas paaiškėjo tik po baudinių serijos, teisę kelti į viršų čempionų taurę iškovojo „Rečionių“ komanda. Antroji vieta atiteko „Lentvorams“, o trečias prizininkų laiptelis – „Pabaiskui“, mažajame finale įveikusiam Lyduokius.

Apdovanojimų ceremonijos metu prizus dalino vietos bendruomenės pirmininkė Auksė Pusvaškienė. Moteris džiaugėsi, kad tęsiama jau trylika metų paeiliui vykstanti Lyduokių mažojo futbolo tradicija, sulaukianti įvairaus amžiaus sporto mėgėjų iš viso rajono.

Rečionių komandai įteikta nugalėtojų taurė, prizininkai pasipuošė medaliais. Be apdovanojimų neliko ir geriausi varžybų žaidėjai. Rezultatyviausiu tapo Lentvorų komandos atstovas Titas Norgėla, geriausias vartininkas – Deividas Kavoliūnas. Prizai įteikti jauniausiam varžybų žaidėjui Nojui Pranckūnui (gim. 2002 m.), atstovavusiam Virkščiams, ir vyriausiam – Rečionių komandos veteranui Rolandui Navickui (gim. 1967 m.). Suvenyrus gavo Lyduokių futbolo veteranai, savanoriai bei turnyro rėmėjai.

Renginio metu susirinkusieji galėjo pasivaišinti taujėniškių Galvonų virta žirnių koše, o vakare Lyduokiuose vyko koncertas, kuriame buvo galima pasiklausyti Bjelle ir grupės „Baltos varnos“ dainų.

AUTORIAUS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Barnypok :
    4c8HUK http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas