Asociatyvinė nuotrauka. Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai

Grasinimai baigėsi avarija

Liepos 23 d. apie 23.50 valandą, Želvos seniūnijos Bastūnų kaime aidėjo šūviai. Į šiame kaime gyvenančios moters namus automobiliu ,,Toyota Land Cruiser“ atvyko jos brolis ir nepažįstamas asmuo. Pastarasis ėmė konfliktuoti su į kiemą išėjusiu jos sugyventiniu (g. 1982 m.) ir į jo pusę šovė išsitrauktu gink-lu. Vėliau vyrai susikibo ir ėmė muštis.

Pasak pareiškėjos, tuo metu ji ginčijosi su savo broliu, kuris vėliau pabėgo. Nepažįstamasis šeimininkams ėmė grasinti, kad jie čia negyvens, jiems bus blogai ir pan.

Vėliau vyras išbėgo iš namo, sėdo į automobilį ir pasišalino. Tačiau pavažiavus 200 metrų ,,Toyota Land Cruiser“ nulėkė nuo kelio ir apsivertė. Šalia automobilio buvo rastas pistoletas ,,PM“. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilį vairavęs neblaivus (nustatytas 1,66 promilės girtumas) vairuotojas (g. 1969 m.), kuris dėl galvos traumos paguldytas į ligoninę.

Rajono Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. – dėl grasinimo nužudyti žmogų arba sunkiai sutrikdyti jo sveikatą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas