Kriminalai, Naujausi

Apvirtusį automobilį vairavo „kažkas kitas“

Šeštadienį automobiliui „Volkswagen Passat“ kelionė baigėsi apvirtus pakelės griovyje. Mašina nuo važiuojamos dalies nuskriejo kelyje Ukmergė – Molėtai.

Eismo įvykio vieta nepanaši į tą, kurioje būtų dažnos avarijos – jau pravažiavus posūkį trečio Antakalnio kaimo link. Po kelio remonto darbų saugumui užtikrinti šioje vietoje įrengta saugumo salelė, skirianti priešingos krypties eismo srautą. Kelias buvo sausas, o sukti ten irgi nebuvo kur. Iš padangų žymių, likusių ant asfalto, buvo matyti, kad mašina staiga metėsi į kairę, peršoko saugumo salelę ir apvirto pakelės griovyje, išlauždama ten buvusią tvorą. Kelyje mėtėsi įvairūs kelio ženklai.

Panašu, kad viso to priežastis gali būti alkoholis. Pamatę nuo kelio nuskriejusį automobilį liudininkai iškvietė policijos pareigūnus ir medikus. Nors įvykį matę žmonės teigia šalia automobilio matę tik vieną vienintelį, iš pirmo žvilgsnio akivaizdžiai neblaivų, asmenį, šis atvykusiems pareigūnams pateikė savo versiją. Anot jo, automobilį vairavo kitas žmogus, kuris po įvykio pasišalino.

Šalia apvirtusios transporto priemonės mėtėsi įvairūs iš jos iškritę daiktai, tarp kurių buvo ir tuščias plastikinis alaus butelis.

Medikai išgabeno vyriški į ligoninę apžiūrai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

AUTORIAUS nuotr.
13835792_1387785394568964_1447406831_o
 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas