AUTORIAUS nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Anykščių gatvėje – dviejų automobilių kaktomuša

Sekmadienio popietę, apie 13.15 valandą, Anykščių gatvės gyventojų dėmesį patraukė cypiančių padangų ir smūgio garsas. Šventos savaitės dienos ramybę sudrumstė eismo įvykis.

Transporto priemonės susikūlė, kai „Opel Astra“ automobilį vairavusi mergina važiuodama Anykščių gatve nusprendė sukti į kairėje pusėje esančią prekybos centro aikštelę. Atlikdama šį manevrą ji nepraleido iš priešpriešos atvažiuojančio ukmergiškio vairuojamo „Volkswagen Passat“. Nors pastarasis dar bandė stabdyti, transporto priemonės susidūrė kone kaktomuša.

Po smūgio stipriai nukentėjo abi mašinos, važiuojamoje kelio dalyje tekėjo iš automobilių išsilieję skysčiai, iššovė „Volkswagen“ oro pagalvės. Laimei, žmonės avarijos metu nenukentėjo.

Labai susijaudinusią merginą po avarijos bandė guosti aplinkiniai. Ji savo vairuotą automobilį nuomojosi, kol su šeima buvo grįžę į gimtinę iš užsienio.

Įvykio vietoje susibūrę žmonės padėjo nuo važiuojamosios kelio dalies patraukti suknežintas transporto priemones, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaracijas, o atvykę ugniagesiai nuplovė nuo kelio teršalus.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas